artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Geachte relatie/bezoeker,

Helaas ben ik door gezondheidsproblemen genoodzaakt de bedrijfsactiviteiten van Starhunter voorlopig te staken.

Wel hoop ik over een niet al te lange tijd weer terug te komen.

Kijk voor meer informatie op www.keephenkrocking.nl.

Vriendelijke groet,

Henk Strampel
Starhunter

Karaoke - Karaokeshows

Het blijft altijd leuk en een uitdaging om je favoriete liedje te kunnen zingen en de gezelligheid wordt compleet wanneer je dit samen met een vriend(in) of collega doet tijdens bijv. een bedrijfsfeest, een privé-party, of gewoon in de kroeg.

Starhunter zorgt altijd voor een zo recent mogelijk repertoire en heeft dan ook de grootste keus in titels, (ca. 1000) zodat er voor alle smaken iets te vinden is.


Zangeres / presentatrice

Natuurlijk is het aan te bevelen om er een ervaren zangeres / presentatrice van ons bij te boeken, die de avond gezellig aan elkaar praat, de kandidaten motiveert en waar nodig helpt. Zij kan voor teambuilding zorgen en de sfeer opvoeren terwijl zij zelf een aantal swingende nummers zingt.

Thema's

Ook is het mogelijk om karaoke in themavorm te doen en zo bijv. een "Hollandse avond", een "Rock & Roll feest" of een "Westernparty" te creëren. (evt. incl. decoratie en acts)

Dorpsfeesten

De buurten of straten strijden tegen elkaar in een bonte stoet van plaatselijk talent. De act en uitdossing is hierbij net zo belangrijk als de vertolking van het liedje. Iedereen komt natuurlijk kijken hoe de buurman het doet als "Vader Abraham", of de buurvrouwen tekeer gaan als "The Spice girls".

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

contact Starhunter

Appie - Frans Bauer act Agnes Sambrink
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer