artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

The Candy's

The Candy's maken muziek waar je vrolijk van wordt. Dat deden ze voorheen altijd met z'n drieën en nog steeds heeft deze unpluggedformule als trio veel succes door de knusse sfeer die men hiermee teweegbrengt.

Toch heeft zangeres Gerda besloten om ook de mogelijkheid te bieden om met drummer op te treden en zo dus als volwaardige top-100 band (versterkt) te kunnen opereren. Deze kan bijvoorbeeld bij optredens op een bruiloft later toegevoegd worden, waardoor de swing en dansbaarheid een mooie stijgende lijn vertoont.

Puttend uit het bekende repertoire popmuziek van de laatste 6 decennia, van de Stones tot Doe Maar en van Morisette tot Kylie Minogue, hebben ze een hoog Arbeidsvitaminengehalte. De musici van The Candy's houden niet van poespas en zien zichzelf als een leuk bandje met een knusse uitstraling.

contact Starhunter

<< Vorige pagina

the Candy´s
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer