artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Super Kidz Party

DJ Hans heeft zich gespecialiseerd in partys voor kinderen. Hij is hierin dan ook een absolute topper. Alle toeters en bellen die je mag verwachten bij een doorsnee drive-in show zijn aanwezig, maar Hans staat meer vr dan achter zijn meubel, om de kids op een fantastische manier te kunnen entertainen. Hij maakt er een waar spektakel van, waarbij de kinderen eenvoudig niet kunnen blijven zitten. Tijdens de show worden de kids niet alleen vermaakt met alle muziek die ze kennen, maar worden ze vooral bezig gehouden met dans en gezellige spelletjes.. Een interactief feestje dus, waarbij het actieve contact met de kinderen voorop staat.

Zo heeft iedereen bij de Super Kidz Party de kans om een prijsje te winnen met bijv. de Limbo- of de Macarena-dans. Ook kunnen ze een leuk aandenken aan deze show verdienen, door mee te doen aan de "Mini-Idols" of de snelle ballonnenrace, en nog veel, veel meer!

De Super Kidz Party betekent twee uren ononderbroken enthousiasme, veel plezier, swingende gezelligheid en give-aways.

SuperKidz Party

kijk ook op de Super Kidz Party Website
http://www.superkidzparty.nl


contact Starhunter

<< Vorige pagina

Super Kidz PartySuper Kidz Party

 

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer