artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Seventies Discotrain

Van eenvoudig een goede dj. tot en met een complete, uitbundige Seventiesparty. Dus voor praktisch ieder budget een passend concept.

disco De basis voor een gezellige Seventiesparty is onze diskjockey met zijn super- swingende drive-in show. Geheel in stijl, met discobol, bellenblaasmachine, rookmachine en andere typische jaren '70 effecten, laat hij de tijd herleven van soulkikkers, wijde pijpen, afrokapsels en plateauzolen. U kunt dan ook een avond heerlijk swingen, als deze specialist de grootste hits uit het discotijdperk aankondigt.

Disco Gina Echt spectaculair wordt het, wanneer Disco Gina hierbij live optreedt. Met hartstochtelijke Soul en dampende Disco, brengt ze alles en iedereen in beweging. De passie van Aretha Franklin, de pasjes van Tavares en de sfeer van Saturday Night Fever, alles komt tot uiting in haar act als ware discoqueen. Met haar indrukwekkende stemgeluid, brengt ze disco en soul waar de vonken vanaf spatten. Gina zingt de meest flitsende, bekende up-tempo nummers, waarbij je niet stil kunt blijven staan, om hiermee het onvergetelijke hoogtepunt van uw avond te worden.

De avond krijgt nog meer glans, wanneer u wordt ontvangen door Candygirls, die later in de show zullen excelleren als Go go danseressen. Zij dansen rondom het optreden van Gina, maar ook solo zullen zij een aantal spetterende dans- en showblokken verzorgen, alles geheel in Seventies stijl.

De aantrekkingskracht van een verlichte dansvloer is overweldigend. De kleuren, de motieven en de frequentie van de veranderingen kunnen geheel geregeld worden. De ervaring heeft geleerd, dat de gasten staan te dringen om op deze kleurrijke attractie te kunnen dansen, om zo de ultieme Saturday Night Fever sfeer te beleven.

Disco dansvloer

Uiteraard kunnen wij ook nog voor een bekende nationale of internationale hitartiest of groep zorgen. Hierdoor krijgt uw Seventiesparty nog meer stijl, aanzien, originaliteit, glamour en een eigen karakter, waarover de gasten nog lang zullen napraten.

Zo u ziet, hebben wij van klein tot groot, voor praktisch ieder budget een passend concept.

Wij informeren u graag over prijzen, mogelijkheden en data
via tel. nr. 058 2670844

Zie ook:
Abba Gold Europe

contact Starhunter

<< Vorige pagina


disco
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer