artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Quiz Swingend Holland

(feestelijke Hollandse muziek-quiz met zangeres Agnes Sambrink)

Muziek, spel, rivaliteit en strijd onderling, monden uit in swingen, meezingen en verbroedering!!

Quizzen zijn populair en daarom hebben wij de leukste en gezelligste onderdelen van een aantal populaire tv-programma's samengevoegd in: "Swingend Holland". Een soort "Ik hou van Holland", maar dan ook nog swingend!

De presentatie wordt gedaan door zangeres Agnes Sambrink, die als geen ander, de kandidaten op een leuke manier tegen elkaar weet uit te spelen. Afdelingen tegen elkaar, of gewoon de heren tegen de dames, u zult altijd wel een goede reden vinden waarom uw team deze hilarische strijd, geholpen door de aanhang, beslist zal moeten winnen.

Geconcentreerd de hand aan de knop, dan weer enthousiast roepend, want de vragen worden veelal aan de hand van beeld- of geluidsfragmenten gesteld. Sommige antwoorden zullen zelfs met elkaar gezongen of uitgebeeld moeten worden, waardoor er een leuke ongedwongen sfeer ontstaat. Deze gezellige spannende quiz wordt gespeeld in 2 blokken, waarna ook nog de kans wordt geboden aan het eigen talent, om solo, of met een collega een nummer te zingen bij de Karaoke. Uiteindelijk volgt de prijsuitreiking, want de winnaars gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis.

En als er nog tijd over is, nodigt Agnes iedereen op de dansvloer uit om te swingen of mee te zingen en zo tijdens haar spetterende finale-set de avond gezamenlijk feestend af te sluiten.


Zie ook:
Swingclub
Agnes Sambrink

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Quiz Swingend Holland Quiz Swingend Holland
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer