artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Paul de Leeuw / Annie de Rooy

(look a like / sing a like / be a like)

Paul de Leeuw

Hij is bekend geworden doordat hij ooit, in de finale van de Soundmixshow van Henny Huisman zeer spraakmakend was, en wordt sindsdien overal in het land geboekt. Het bleek namelijk, dat Jan naast de gelijkenis, op het podium nog een stuk gekker is dan de echte Paul de Leeuw. Hierbij verliest hij echter niet de integriteit uit het oog. Met zijn vertolkingen van oa. "De Regenboog", "De schreeuw van de Leeuw" en "Ik heb je lief", is het of de echte Paul op het podium staat.

Ook de interactie van zijn Annie de Rooy met het publiek is zeer sterk, en hij kan ad rem op een humoristische Paul de Leeuw manier, op een situatie inspelen, waardoor de leukste, gekste, spontane wisselwerking met de gasten ontstaat.

Daarnaast is hij bijzonder geschikt voor presentaties en openingen. Want deze Friese Paul de Leeuw heeft de capaciteit, om met van tevoren verkregen informatie, doeltreffend maatwerk te leveren.

 
contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer