artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Orkest Butterfly

Feest, stemming en dansen, dat is de doelstelling van Orkest Butterfly. Ciska, Melle en Sjouke, zijn de specialisten op dit gebied, vandaar dat ze op heel veel dorpsfeesten in de feesttent worden uitgenodigd, om iedereen een swingend en feestelijk matinee te bezorgen, of om 's avonds de tent compleet op z'n kop te zetten.

Orkest Butterfly

Het bewijs, dat dit orkest, met meer dan 15 jaar ervaring, precies weet wat het publiek wil, is dat veel horeca exploitanten juist hen inhuren, om hiermee de bieromzet positief te be´nvloeden. En de belangrijkste oorzaak van deze verhoogde bieromzet, is dan ook, dat het bij een optreden van Orkest Butterfly altijd super gezellig is.

Natuurlijk speelt Butterfly niet alleen in een feesttent, maar ook bij een toneeluitvoering, op een bruiloft, personeelsfeest, of buurtfeest, zodat de gasten ook hier lekker kunnen dansen en meezingen.


contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer