artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

New Light (showband)

Een muzikaal hoogstandje met geweldige stemmen en bovendien twee zangeressen die van de bühne afspetteren! Een entertainer die de zaal op de kop kan zetten, kortom: feest!

Maar New Light is meer, dan dat. New Light stemt aankleding, repertoire, geluidsvolume én sfeer af op uw evenement, of dat nu een uitbundige feestavond is, of een stemmige bijeenkomst, waar de band achtergrondmuziek voor u speelt. Dit muzikale zestal weet hoe het moet entertainen en laat daarmee menig top 40 orkest achter zich.

New Light

New Light is allround in de meest brede zin van het woord. De band is pas tevreden, als u dat bent en tenslotte draait daar alles om!

Op het repertoire van de groep staan inmiddels meer dan honderd nummers die variëren van ballads tot rhythm & blues-songs, van Nederlandse topsuccessen tot classics en de meest actuele internationale hits. Deze brede mix biedt New Light niet alleen de mogelijkheid om bij ieder optreden de nummers te kiezen die op dat moment het publiek het meest aanspreken, maar stelt hen tevens in staat om te putten uit ieder populair muziekgenre. De inzet en het enthousiasme van de band zorgen telkens weer voor grote waardering en succes, zowel op artistiek als op commercieel vlak.

Zangeressen New Light
Persofoto New Light


contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer