artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Magic Minze

Minze Dijksma "Minze Dijksma wordt al jaren achtereen door het Nationaal Goochelcongres gezien als de beste goochelaar van Nederland en zelfs in 2004 werd hij hiervoor nog onderscheiden. Dit niet alleen door z'n vingervlugheid die hij onder meer toont tijdens z'n Table-magic sessies, maar ook vooral door de acts waarin hij het publiek visueel en verbaal op het verkeerde been pleegt te zetten.


Het spel kaarten, doekjes, touwtjes, ballen, een levende en een dooie duif, alle goochelattributen zijn aanwezig, maar Minze voegt daar nog iets aan toe:

Humor !

Door de gortdroge humor in zijn shows wordt hij bij de omroepen in Hilversum, waar hij in menige tv-show optrad, " de Herman Finkers onder de goochelaars "genoemd.

Rond iedere truc creëert hij een eigen stijl en volgens Minze wordt een truc pas amusant als hij gepaard gaat met een goede grap. " En het lachen van het publiek geeft mij weer een kick " zegt hij.

Hij kan een Floorshow doen, Table-magic, of een combinatie hiervan.

Ook heeft Minze een speciale kindervoorstelling in petto.

Zie ook:
Fljimsk (nieuw programma)
Jubileumrevue 50 jaar Teake van der Meer
Moat it no sa
Efkes de sinnen fersette

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Minze Dijksma Teake van de Meer, Minze Dijksma en Griet Wiersma
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer