artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Human Spark

Human spark Met nieuwe inspiratie en een nieuwe naam, bundelen zangeres Agnes Sambrink en toetsenist-zanger Willem Binnema, hun ervaring en muzikaliteit in dit verrassend goede allround-duo.
Een muzikale combinatie met een zeer breed repertoire, geschikt voor zowel een chique diner als een bruisend feest.
Agnes trad in praktisch heel Europa op, bracht oa. drie Friese singles uit en zong de titelsong van de Friese successerie "Baas bobbe Baas".
Willem is een super toetsenist, die naast zijn vele studio-opdrachten , oa. een tour deed met de wereldberoemde Amerikaanse zangeres Madeline Bell.

Indien gewenst, kan Human Spark unplugged beginnen.
Eén piano met twee prachtige stemmen, zorgt dan voor een heerlijk intiem sfeertje.

Natuurlijk kan er ook versterkt begonnen worden, om te swingen en mee te zingen.  Het repertoire is een verzameling van de bekendste, swingendste hits, van toen en nu, zowel Engels als Nederlandstalig, van ontroerend mooi, hot swingend, tot en met vrolijk feestend. Voeg daarbij hun luchtige interactie met het publiek, en er ontstaat, waar nodig, een uitbundige swingende gezelligheid.


Zie ook:
Agnes Sambrink

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer