artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Gurbe Douwstra & Magic FM illusieshow

Magie, muziek, spektakel, humor en sfeer, in nieuw uniek Fries programma.

Gurbe Douwstra, de Friese troubadour die we kennen van zijn album "Dizze stoarm" en zijn radioprogramma's bij Omrop Fryslân, brengt samen met de Magic-FM illusieshow een avondvullend programma.


Spannende illusies worden in rap tempo afgewisseld met flitsende goocheltrucs en op cabareteske wijze gepresenteerd.
Op zich al uniek, maar uitzonderlijk aan deze show is vooral de interactie met het publiek en de luchtige presentatie doorspekt met humor, geheel in het Fries.

Magic FM brengt topentertainment en zal dan ook menigéén verrassen. Knipper niet met uw ogen, want voor u het weet mist u iets en snapt u niets.
   Gurbe brengt hierbij iedereen weer terug in de werkelijkheid met zijn sfeervolle repertoire. Zoals hij het zelf omschrijft " eigenskreaune lietsjes, ferskes oer it deistich libben mei ûnderwerpen fan healwiis oant serieus, fan flot en fleurich oant mankelyk".

Een boeiende combinatie in een programma van 2x 60 minuten, dat uitermate geschikt is voor culturele centra, dorpshuizen en feesttenten, voor zittend publiek.
(Ook mogelijk met: Anneke Douma, Piter Wilkens of afzonderlijk.)

Zie ook:
Gurbe Douwstra
Magic FM illusieshow
Anneke Douma & Magic FM illusieshow
Magic FM kindershow
Swingclub

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer