artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Allround toetsenist -zanger G. J. Brader

G.J. Brader leent zijn muzikale talent aan diverse grote orkesten, bands, combo's en trio's. En zo deelt hij door heel Nederland veel podia met heel veel verschillende muzikanten in uiteenlopende muziekstijlen.
En het blijft spannend, want hij is zelf de bandleider van het "Heeren Collectief", zijn eigen trio, wat meermaals uitgebreid wordt tot en met een zes mans formatie, compleet met blazerssectie.

Maar hij treedt ook solo op. 'Begeleidt zichzelf op toetsen en speelt veelal gepast gekleed in smoking, op de betere party's, recepties, jubilea, presentaties en openingen.

G.J. brengt hierbij een veel omvattend repertoire, op een luchtige manier. Goede stukken met een knipoog naar de filmwereld en Broadway, wisselt hij moeiteloos af met ballades en fleurige, swingende popsongs uit de hitparade van vroeger tot heden.

Kortom; Met Brader haalt u een veelzijdige musicus in huis, die op passende wijze de juiste toon weet zetten.contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer