artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Given

(Top-100 trio)

Given is een verfrissend drietal met jarenlange ervaring in de muziek. Zo hebben ze afzonderlijk van elkaar, maar ook samen, in diverse bands gezeten die hun werkterrein door heel Nederland hadden. Het concept van de band, met drie keer zang, gitaar en toetsen, is er op gericht, dat men in deze tijd van crisis, kostenbesparend, met een bezetting van drie personen, de sound en de interactie van een complete top 100 band op de bühne zet. Want Given weet hoe het publiek te entertainen en stemt aankleding, repertoire, geluid en sfeer af op uw evenement.

Given

Zo bestaat het brede repertoire, uit nummers die variëren van Nederlandse top successen van vroeger en nu, tot ballads en rhythm & blues-songs. Maar ook een portie feestmuziek en de meest actuele internationale hits komen aan bod.
En doordat de band over drie uitstekende lead vocalen beschikt, is het mogelijk om een grote diversiteit aan muziek te laten horen, waaronder ook die nummers waar meerstemmig in wordt gezongen. Mede hierdoor, is dit trio geschikt voor alle soorten feesten / partijen, van feesttent, bruiloft en personeelsfeest tot en met dorpsfeesten.


contact Starhunter

<< Vorige pagina

Given Given Given
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer