artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Gina

'Begon ooit als achtergrondzangeres bij bands als Herman Brood en Gruppo Sportivo, waarna ze bij de rockband White Honey als leadzangeres het land onveilig maakte. En inderdaad met zo'n stem kan men niet om je heen en word je waar en wanneer dan ook, gevraagd.

Na nog een aantal bands en het winnen van de Soundmixshow als Linda Rondstadt, werd ze een landelijk gewaardeerd singer/songwriter, deed drie maal mee aan het Nationale Songfestival, waarvan de laatste keer met een fries lied, waar zij zelf de muziek en tekst voor schreef.

Gina de Wit

Gina de Wit
Nationaal songfestival 2000

Ze kreeg veel positieve publiciteit en mede hierdoor de aanbieding van Marco Bakker, om samen met hem en enkele Nederlandse topzangeressen, een "duetten-cd" op te nemen. Verder maakte ze een album, bracht div. singles uit en schreef oa. voor Ruth Jaccot, Willeke Alberti, Antje Monteiro en Gordon.
Als soloartiest kreeg ze een contract bij de Amerikaanse platenfirma M.C.A., deed diverse radio- en tv- optredens en stond op verschillende buitenlandse podia.

Gina is een echte topper, een veelzijdige artieste, die niet alleen met tape werkt, maar zichzelf, wanneer dit gewenst is, ook kan begeleiden op de piano.
Ze treedt op met een breed repertoire van bekende hits en weet ieder optreden naar een swingend hoogtepunt te leiden.

Ook als presentatrice van de Starhunter karaokeshows en de feestelijke muziekquiz "Swingclub" manifesteert zij zich tegenwoordig als een sfeerbepalende gangmaker. Door het publiek te motiveren, te assisteren en zelf een aantal swingende hits te zingen, maakt ze van iedere show een feest.

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Gina de Wit - foto: Patricia Steur
foto: Patricia Steur Gina de Wit - foto: Govert de Roos
foto: Govert de Roos
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer