artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Astrid Gordijn (violiste)

Astrid begon op 8-jarige leeftijd met vioolles. Vanaf dat moment was vioolspelen alles voor haar, en werd het haar al snel duidelijk dat ze hiervan haar beroep wilde maken. Na de middelbare school ging ze naar het conservatorium in Groningen en studeerde bij Ilona Sie Dhian Ho. In 2002 deed ze mee aan de Noordelijke voorronde van het Prinses Christina Concours en won dit met glans. Daarna speelde Astrid oa. in het Haydn Jeugd Strijkorkest en het Nationaal Jeugd Orkest. In januari 2006 vond haar eindexamen plaats aan het conservatorium, waarna ze onder andere twee keer solist was bij het Drenths Symfonie Orkest en optrad met het Johann Strauss Orkest van André Rieu.

Astrid treedt nu solo op, waarbij haar begeleiding via tape te horen is, of in diverse samenstellingen, met verschillende instrumentbezettingen, variërend van één piano t/m een strijktrio. Hierdoor kan ze een breed scala aan muziekstijlen brengen, waaronder Pop, Klassiek, Jazz, Klezmer, licht klassiek en Tango's.

Deze stijlvolle violiste kan haar muziek brengen op zeer uitéénlopende evenementen, van diner tot bruiloft en van bedrijfsfeest t/m opening en productpresentatie.

Astrid Gordijn


contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: klik hier
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer