artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Anneke Douma & Magic FM illusieshow

Magie, muziek, spektakel, humor en sfeer, in nieuw uniek Fries programma.

Spannende illusies worden in rap tempo afgewisseld met flitsende goocheltrucs en op cabareteske wijze gepresenteerd.
Op zich al uniek, maar uitzonderlijk aan deze show is vooral de interactie met het publiek en de luchtige presentatie doorspekt met humor, geheel in het Fries.

Magic FM brengt topentertainment en zal dan ook menigéén verrassen. Knipper niet met uw ogen, want voor u het weet mist u iets en snapt u niets.
 anneke douma   Anneke Douma brengt hierbij iedereen weer terug in de werkelijkheid. Met haar Friese bekende hits, maar ook met mooie sfeervolle ballades vol sentiment, kan het publiek genieten of meezingen met haar klassiekers. De ervaren rots in de branding, voelt zich als een vis in het water in het programma met deze jonge talentvolle illusionisten.

Samen brengen ze een boeiende Friese show van 2x 60 minuten, waarbij magie, muziek, humor en spektakel wordt gecombineerd in een knusse sfeer.


Zie ook:
Anneke Douma
Magic FM illusieshow
Magic FM illusieshow & Gurbe Douwstra
Magic FM kindershow
Swingclub

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer