artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Agnes

Zangeres en energieke bŁhnepersoonlijkheid die in praktisch alle popstijlen goed uit de voeten kan.

Werd op haar 16de al beroepszangeres, want het werd haar met de zgn. paplepel ingegoten door haar ouders; Pier Sambrink (virtuoze accordeonist) en Anneke Douma (bekende zangeres) Na eerst in Nederland met diverse bands ervaring op te hebben gedaan, verscheen ook al haar eerste solosingle via een grote platenfirma. Hierna toerde ze als leadzangeres van een popgroep ca. vijf jaar door Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Luxemburg, BelgiŽ, ItaliŽ en Nederland waardoor ze als doorgewinterde soloartiest verder kon.

Na gevraagd te zijn voor een nieuw platenavontuur, nam ze een cd-album op in Nashville (USA) met medewerking van een aantal internationaal bekende musici, wat leidde tot een prachtig product, waarna tv- en radio-optredens volgden.

De aanvragen voor live-optredens gingen onverminderd door, waardoor ze in 1998 de meest gevraagde zangeres van het noorden werd. Want Agnes staat er onderhand om bekend, dat ze met een breed repertoire van bekende, swingende, opzwepende nummers en haar publieksgerichte performance, van iedere gewone party een spektakel maakt!

Agnes Sambrink CD single, Fielt sa goed

Eind mei 2001 is haar eerste Friese single
" Fielt sa goed " (BŻkemantsje) uitgekomen via platenmaatschappij Proacts. Een prachtige rockballade, waarvan de tekst geschreven werd door Piter Wilkens. Met dit nummer, dat werd opgenomen in de bekende Hilversumse Wisseloord studio, scoorde ze landelijk een bescheiden hitje en was hiermee te zien in div. nationale tv-programma's. Ook zingt ze de titelsong, " It rint sa't it rint " van de Friese dramaserie "Baas boppe baas". Mede door het grote succes van deze serie, is ze nog regelmatig te horen bij OmrŰp Frysl‚n radio en te zien met haar videoclips op tv.

Agnes bezit die tegenwoordig veel genoemde, maar moeilijk te omschrijven X-factor. Met haar goede, veelzijdige stem, een warme uitstraling, haar charmante verschijning en de swingende nummers die ze zingt, weet ze in alle situaties de interactie met het publiek tot stand te brengen. Van op een intieme privť-party, een bedrijfsfeestje tot en met de Heineken Music Hall treedt ze op als solozangeres, presentatrice, of als leadzangeres van diverse bands en orkesten.
En overal wordt het swingen!

Zie ook:
Human Spark
Anneke Douma

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Agnes Sambrink Agnes Sambrink Agnes Sambrink met Ten Sharp
Agnes met Ten Sharp.
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer