artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

ADH2

Mentalisme / comedy / mind-magic

Disco Gina

Een soepele combinatie van “ Mind Magic” vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo’s, een act die niet te vergelijken is met wat u tot nu toe hebt meegemaakt.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust; synoniem voor snelheid. Zowel verbaal als in zijn werk.
Geef de twee de bühne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie.

Een razend knappe act met een flinke dosis humor, ongeloof en verbazing als belangrijkste ingrediënten. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen verbaasd reageren, en zullen deze ervaring niet gemakkelijk vergeten.

Sprakeloos zult u zijn als Leo geblinddoekt de serie nrs. op het bankbiljet in uw portefeuille weet. U denkt alleen aan een persoon; Leo onthult niet alleen de naam , maar vertelt ook andere bijzondere details!!
Heeft u altijd al willen weten hoe het beruchte “balletje balletje” wordt gespeeld?
Deze twee heren vertonen met virtuoze vingervlugheid het spel zelfs met drinkglazen!!

ADH2 brengt amusement op topniveau, waarbij onvoorstelbare ervaringen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing.

Een unieke voorstelling, als twee op zichzelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen....

(als magic-dinner evt. aangevuld met een verbluffende duo-table-magic sessie)


contact Starhunter

<< Vorige pagina

disco
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer