artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Abba gold Europe
Abba gold Europe Het is niet alleen op grote buiten-evenementen, of in de theaters, waar Abba Gold Europe een memorabele indruk achterlaat, maar ook op bedrijfs-, jubileum-, en zelfs privé-party's, waar de band met hun feel-good-music altijd een intiem feest der herkenning weet te creëren.
En met hun levendige interactie, zorgen vooral de zangeressen Susan en Bonita, voor een uitbundige en swingende saamhorigheid.

Zo traden ze kortgeleden nog op in Moskou op een bedrijfs-event, waar het publiek helemaal in extase raakte, en zo hard meezong, dat de band zelf soms amper nog te horen was. De beveiliging hoefde overigens niet in actie te komen, omdat iedereen gewoon happy was!

Ook u zou dit muziekfeest kunnen meemaken en beleven.
Informeer naar de mogelijkheden en voor boekingen 058 2670844


Starhunter realiseert voor u een optreden van deze fantastische Engelse band, met de legendarische feel-good-music van ABBA, die iedereen kan meezingen. Een waar muziekfeest!!!

"Take a chance"

Abba gold Europe

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer