artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Abba gold Europe
Sir Richard Branson van Virgin liet hen maar liefst 2 keer invliegen om een show te geven in Miami (USA). Een groter compliment is bijna niet mogelijk, want deze 'Man of the world', heeft vergelijkingsmateriaal te over, als eigenaar van een platenmaatschappij. Hij koos voor ABBA Gold Europe, waarvan leden op West End stonden in de originele cast van de musical Mama Mia en in de band van Chris de Burgh speelden.

Abba gold EuropeWat een fantastische sfeer brengt ABBA Gold Europe, met deze feel-good-music! Want zelfs na het verstrijken van enkele decennia is Abba, na de Beatles, de popgroep met het meeste succes en zijn ze nog steeds spraakmakend; als film, als musical en met hun songs, die dagelijks op de radio over de hele wereld worden uitgezonden.

En met deze geweldige, uit Engeland afkomstige zes mans band, leeft die fenomenale pop op denderende wijze voort en verzamelen zich bij ieder optreden meer fans, om de herinnering aan die plezierige lifestyle en pop uit de jaren 70/80 enthousiast mee te maken.

Deze wereldwijd veelgeprezen ABBA Gold Europe, klinkt niet alleen-, maar ziet er ook uit als ABBA. Daarbij laten de Britse super-musici en de perfecte stemmen een betoverende indruk achter. En neemt de band het publiek mee in hun show, om de mythe ABBA, op een niet te vergelijken manier opnieuw te laten opleven.

Starhunter realiseert voor u een optreden van deze fantastische Engelse band, met de legendarische feel-good-music van ABBA, die iedereen kan meezingen. Een waar muziekfeest!!

Abba gold Europe

    "Take a Chance"


Zie ook:
Abba Gold Europe besloten feest

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer