artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Piter Wilkens , Griet Wiersma en Minze Dijksma presenteren

... Fljimsk ...


Een verrassend Fries programma vol humor, prettig afgewisseld met zang en magie.

Vijftien jaar hebben Griet Wiersma en Minze Dijksma samen gewerkt met Teake van der Meer. Het was in deze periode, dat ook de komische talenten van Griet ontdekt- en verder ontwikkeld werden, waarbij zij van aangeefster tot comédienne promoveerde. In 2014 gaf Teake aan dat hij wilde stoppen met de grote shows en 'nam afscheid met de voorstelling ‘Jubileum-revue 50 jaar Teake’.

Piter Wilkens, Griet Wiersma en Minze Dijksma presenteren Fljimsk Maar, van alle kanten werd aangegeven dat men hoopte op een doorstart van Griet en Minze, zodat deze typisch Friese humor niet verloren zou gaan voor de vele liefhebbers. En hierbij bleek de nieuwe combinatie dan ook een gouden greep te zijn.

Piter Wilkens en Griet Wiersma treffen elkaar met regelmaat als collega's, waarbij Piter een keer aangaf het wel weer eens tijd te vinden voor een leuke nieuwe uitdaging. En omdat de Friese singer-songwriter altijd veel humor in zijn optredens verwerkt en ook nog de nodige ervaring in theaterproducties heeft, waren ze het samen met Minze vrij gauw eens, en was de nieuwe combinatie van deze drie Friese toppers een feit.

Samen heeft dit trio nu een sfeervol, afwisselend programma gemaakt, waarbij humor, zang, magie en sketches een leuke mix vormen.

Laat u dus verrassen door Piter, Griet en Minze met …

... Fljimsk ...


contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer