artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Van Geeft'M

Van Geeft 'm

Van Geeft ’M is een zeer talentvol duo, dat afkomstig is van het eiland Ameland.
Hierdoor hebben ze van jongs af aan geleerd, hoe men de toeristen, en dus ook het publiek, dient te vermaken. Dit doen ze dan ook met een breed repertoire van de bekendste hits, die je zomaar meezingt.
Daarnaast hebben ze inmiddels een platencontract, en komen er binnenkort twee singles uit en zal er een nieuw album worden opgenomen. Ook dit is vrolijke Nederlands- en Engelstalige eigentijdse muziek, die een brede doelgroep aanspreekt.Van Geeft 'm

Van Geeft ’M bestaat uit;

Sander Metz (zang - gitaar - mondharmonica)
en Marijn Oud (zang - accordeon)

Met gitaar, accordeon, mondharmonica en twee stemmen, kunnen ze
praktisch overal staan.
Van een kleine pivé-party, een personeelsfeest, een kroeg, een boot, tot en met een festival, waar ze overigens laatst nog stonden voor ca. 5000 personen, samen met Nick & Simon, Jeroen vd Boom, de 3J's en Wolter Kroes.

Van Geeft 'm kan versterkt optreden, maar het is ook mogelijk om de heren akoestisch te laten spelen, waardoor er een knus kampvuur - sfeertje ontstaat en er lustig meegezongen kan worden.
En op deze manier zitten ze niet aan een installatie vast, zodat ze vrij kunnen rondlopen op oa. straatfestival, terras of BBQ-party.
En doordat ze van het eiland komen, hebben ze naast hun bekende covers ook veel gezellige zee-gerelateerde songs in hun repertoire.

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer