artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Stradivari

Sfeervolle, bekende muziek, in een stijlvolle klassieke setting

Een speciale sfeer bij een speciale gelegenheid. Dit kan een receptie zijn, een diner, een bruiloft of een jubileum, maar ook zomaar een gezellige bijeenkomst, waar enig niveau en kwaliteit gewenst is.

Violiste Astrid Gordijn, die oa. in het orkest van André Rieu speelde, en optreedt met diverse gerenommeerde grote orkesten, vormt samen met de oorspronkelijk uit Rusland afkomstige pianist Vladislav (Vlad) Larionov, het duo Stradivari.

Een duo met een bijzonder repertoire, zeer veelzijdig, stijlvol en muzikaal op hoog niveau. Een duo, dat met piano en viool, met veel passie hun geliefde muziek speelt, muziek die iedereen bekend in de oren zal klinken, van Pop tot Licht Klassiek, en van Tango tot Zigeunermuziek. Voor een smaakvolle muzikale omlijsting, als intermezzo, of als optreden bij een uitvoering van en/of met een Harmonie-orkest.

Het duo Stradivari brengt sfeervolle, bekende muziek, in een stijlvolle klassieke setting.

 

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Gina de Wit Griet Wiersma Teake v.d. Meer